Home Nieuws Refurbished iPhone van Tele2 kopen?

Refurbished iPhone van Tele2 kopen?

0
23

Vanaf vandaag kun je bij Tele2 nog meer refurbished iPhone modellen kopen. Een refurbished toestel is tweedehands, maar technisch volledig gecontroleerd en opgepoetst zodat het uiteindelijk weer zo als nieuw is. Het voordeel? De uiterst scherpe prijs die je betaalt voor deze toestellen. Je hoeft je geen zorgen te maken over niet-werkende onderdelen of beschadigd stukken behuizing. Alle onderdelen die niet of niet goed werken zijn vervangen, er is geen geheugen van de vorige eigenaar aanwezig en de laatste versie van iOS is standaard geïnstalleerd. Een refurbished iPhone van Tele2 kopen betekent dat je goedkoop kunt bellen en internetten via het 4G netwerk terwijl je weinig voor de iPhone zelf betaalt.

Toevoegingen

Na het grote succes van de refurbished iPhones, worden er vanaf vandaag 9 augustus 2017 drie nieuwe Refurbished toestellen aan het assortiment van Tele2 toegevoegd. Het gaat om de volgende toestellen:

  • iPhone 6 64GB – drie sterren (B-klasse)
  • iPhone 6 64GB – vijf sterren (A-klasse)
  • iPhone 6S 64GB – vijf sterren (A-klasse)

Bekijk de iPhones bij Tele2

Tele2 maakte eind vorige maand bekend dat het refurbished iPhones gaat verkopen. Simpel, een andere provider, begon al eerder met het aanbieden van refurbished iPhone modellen. In eerste instantie leverde Tele2 alleen maar modellen van de iPhone 6 maar nu wordt het assortiment al uitgebreid, na nog geen anderhalf maand. De iPhone modellen worden geleverd door Forza Refurbished, die deze uit de Verenigde Staten vandaan haalt. Met behulp van robots worden de iPhone gecontroleerd zodat een hoge kwaliteit gegarandeerd kan worden. De fabrieksgarantie op de refurbished smartphones is twee jaar.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…