Home Artikelen Refurbished iPhone: zo goed als nieuw?

Refurbished iPhone: zo goed als nieuw?

0
24

Een refurbished iPhone is een iPhone die gereviseerd is. Het toestel is tweedehands maar is gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe onderdelen. De refurbished iPhone kan teruggebracht zijn om verschillende redenen. Dit gebeurt meestal tijdens de garantieperiode. De iPhone hoeft echter niet defect te zijn geweest. Het toestel kan gebruikt zijn voor een test zodat het niet meer als nieuw verkocht kan worden. Elke iPhone die niet meer nieuw is maar toch volledig werkend en zonder schade is een refurbished iPhone. Je kunt veel geld besparen door een refurbished iPhone te kopen gezien de veel lagere prijs.

Refurbished iPhone van providers

Het is mogelijk dat de iPhone een showmodel is geweest in een winkel. Om het toestel te gebruiken als een showmodel betekent dat de verpakking geopend is. Dit alleen zorgt er al voor dat de iPhone niet meer nieuw is. Als het als showmodel is gebruikt dan is de iPhone echter zo goed als nieuw. Een showmodel wordt doorgaans getoond in de schappen van een telecom winkel. Consumenten kunnen het toestel vasthouden maar veel meer wordt er niet mee gedaan.

Refurbished iPhone van Apple

Een refurbished iPhone afkomstig van Apple is meestal een iPhone die gerepareerd is en een upgrade heeft gehda. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de stand-by button niet meer werkte tijdens de garantieperiode waardoor het toestel terug gestuurd is naar Apple. De stand-by button is vervolgens gerepareerd en volledig gecontroleerd door Apple waarna het weer verkocht wordt als een refurbished iPhone. Tijdens de controle krijgen alle onderdelen een upgrade naar de laatste eisen.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…