Home Artikelen iPad Releasedatum iPad Pro: 11 november

Releasedatum iPad Pro: 11 november

0
0

Op 11 november gaat de grootste iPad tot nu toe in de verkoop, de iPad Pro. Op deze datum zal de tablet te koop zijn in de Verenigde Staten maar misschien ook al in Nederland en België. De vaak goed geïnformeerde website 9to5Mac meldt op de website dat te tablet vanaf 11 november te koop is. 9to5Mac meldt dit op basis van diverse bronnen.

Releasedatum

Tot nu toe is er nog geen specifieke datum door Apple bekend gemaakt. Apple heeft al wel gemeld dat de iPad Pro in november zou verschijnen. Dat de tablet ook in Nederland en België op die datum zal verschijnen is dus best mogelijk. Op 11 november zullen ook de accessoires voor de grote tablet beschikbaar zijn. Het gaat om het Smart Keyboard en de Apple Pencil. Het Keyboard is los te verkrijgen voor 169 euro. Hiermee kan de tablet als een soort laptop worden gebruikt. Ook is het keyboard als hoes voor de iPad Pro te gebruiken. De Apple Pencil is een capacitieve stylus welke door Apple speciaal voor de nieuwe iPad Pro is ontwikkeld. Hiermee kan accuraat worden getekend en geschreven. De Pencil gaat 99 euro kosten.

iPad Pro

ipadproDe iPad Pro is de grootste tablet die Apple tot nu toe heeft gemaakt. Het model heeft een schermgrootte van 12,9 inch. Er is een versie verkrijgbaar met 32GB aan opslag en een versie met 128GB aan opslag. Het model is verkrijgbaar in de kleuren grijs, goud en zilver. De tablet is vooral gericht op zakelijk gebruik. Er kan dankzij de grootte met gemak met twee apps naast elkaar worden gedraaid met de optie Split View. Dit is één van de nieuwe features in iOS 9. Aan boord is een Apple A9X-chip.

Prijzen

Voor Nederland zijn de officiële prijzen nog niet bekend. Eerder lekte via een Duitse website wel de Duitse prijzen uit. Zo zou het goedkoopste model met het minste opslaggeheugen 899 euro gaan kosten. Het model met 128GB zou 1079 euro gaan kosten. Voor de versie met Wi-Fi en 4G betaal je 1229 euro. Het is mogelijk dat de prijzen in Nederland nog hoger liggen dan in Duitsland. Dit was ook het geval met de Apple Watch.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPad

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…