Home Nieuws Safari Preview: Apple presenteert testversie Safari browser

Safari Preview: Apple presenteert testversie Safari browser

0
0

Apple heeft een testversie van de Safari browser gepresenteerd voor ontwikkelaars. Het gaat om een ontwikkelaarsversie van de browser dat over de allernieuwste functionaliteiten beschikt. De testversie wordt Safari Preview genoemd. De nieuwe versie van Safari is sneller en stabieler dan de Webkit Nightly browser. De testversie met Webkit Nightly wordt al meerdere jaren aangeboden aan ontwikkelaars.

Bètaversie

Safari Preview volgt het voorbeeld van Google Chrome. Voor deze browser wordt een vroeg testversie uitgebracht en een stabielere bètaversie. De bètaversie van de browser is behulpzaam voor ontwikkelaars zodat deze nieuwe functionaliteiten kunnen testen. Dit kan te maken hebben met de functies van een website en of deze nog allen werken in een nieuwe versie van de browser. De bètaversie stelt de ontwikkelaars ook in staat om bugs te melden zodat deze verholpen kunnen worden in de definitieve versie voor consumenten.

Safari Preview is beschikbaar via de ontwikkelaarspagina. Een ontwikkelaarsaccount is niet vereist om de testversie van de browser te downloaden.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…