Home Artikelen Simkaart van de iPhone

Simkaart van de iPhone

0
0

Apple heeft voor de iPhone 4 en 4S gekozen voor een micro-simkaart, vanaf de iPhone 5 wordt er gewerkt met een nano-simkaart. Bij een nieuw abonnement met een nieuwe simkaart wordt de juiste simkaart bij de iPhone bijgeleverd. Wie beschikt over een grote simkaart kan zijn simkaart bij de meeste telefoonwinkels laten bijknippen zodat deze voor de iPhone kan worden gebruikt.

Simkaart iPhone plaatsen
Het plaatsen van een simkaart is gemakkelijk maar niet bij elke iPhone hetzelfde. Om de simkaarten te vervangen of om te verplaatsen is er een verwijdertool nodig. Deze wordt meestal meegeleverd bij de iPhone. Beschikt men niet over deze tool dan kan deze ook door een dunne paperclip worden vervangen. Het laatje waar de simkaart in moet zit bij verschillende modellen iPhones op verschillende plekken.

Bij de iPhone 4, 4S, 5, 5C en 5S zit dit laatje waar de iPhone simkaart in moet aan de rechter zijkant. In dit laatje zit een klein gaatje, hier past de verwijdertool of dunne paperclip precies in. Druk de tool of paperclip hier stevig in, het laatje komt nu uit het toestel geschoven en de simkaart kan worden geplaatst of worden vervangen. Het laatje kan vervolgens zonder tool weer dicht worden geschoven. Voor het plaatsen of vervangen van de iPhone simkaart is het niet perse nodig de iPhone uit te schakelen, dit is wel mogelijk.

Waar zit het laatje?
Het laatje voor de iPhone simkaart zit bij de iPhone 3G, 3GS en eerdere generaties iPhones op de bovenkant van het toestel tussen de hoofdtelefoonaansluiting en de aan/uit schakelaar. Het plaatsen of vervangen van de simkaart verloopt in deze iPhones hetzelfde.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…