Home Nieuws Smart Battery Case voor de iPhone 6(s)

Smart Battery Case voor de iPhone 6(s)

0
0

Apple heeft voor het eerst en zonder aankondiging een Smart Battery Case in het assortiment geplaatst. De case kan alleen gebruikt worden voor de iPhone 6S en de 6S Plus. De case ziet er hetzelfde uit als de Apple Silicone Case maar dan met een accu erin. Cases voor de iPhone met een externe batterij werden al door derden geproduceerd maar nog niet door Apple zelf. Daar is nu verandering in gekomen met de introductie van de Smart Battery Case.

Beschikbaarheid

De Smart Battery Case wordt verkocht voor €119,- in de kleuren houtskoolgrijs en wit. De case kan besteld worden via de Apple website. De bezorgtijd van de Smart Battery Case is 1 tot 3 werkdagen en het wordt gratis bezorgd.

caseDe geïntegreerde batterij heeft een spreektijd tot 25 uur en internet is tot 18 uur mogelijk met een LTE-verbinding. Video’s afspelen kan tot 20 uur. The Wall Street Journal meldt dat de batterij een capaciteit heeft van 1877 mAh. De iPhone wordt automatisch opgeladen als de case aangesloten is op de iPhone. In het berichtencentrum is zichtbaar wat het batterijpercentage is van de case net als het batterijpercentage van de iPhone. Het is nog steeds mogelijk om iets anders aan te sluiten via de Lightning poort terwijl de case aangesloten is. De volumeknoppen en de sluimerknop worden wel bedekt door de case.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…