Home Nieuws Snel leeglopende accu na update iOS 10.1.1 

Snel leeglopende accu na update iOS 10.1.1 

0
0

Door diverse iPhone gebruikers is via sociale media gemeld dat de accu van hun iPhone sneller leegloopt na de update naar iOS 10.1.1. Apple heeft nog niet op deze meldingen gereageerd en wat precies het probleem is nog niet duidelijk. Alle ‘klagers’ beschikken over een iPhone die onlangs is geüpdatet en draait op iOS 10.1.1, de nieuwste versie van het besturingssysteem voor de iPhone. Er wordt gemeld dat de iPhone uitvalt wanneer de batterij nog zo’n 30 procent aangeeft en dan ook niet meer aangaat. Het toestel werkt pas weer nadat de oplaadkabel in de iPhone wordt opgeladen. Op dat moment kan het toestel weer worden ingeschakeld en gebruikt.

Welke toestellen zijn getroffen?

Uit de berichten blijkt nog niet duidelijk welke iPhones er precies met dit probleem kampen omdat niet bij elke klacht wordt gemeld welke iPhone en wordt gebruikt. Bekend is dat er onder de getroffen toestellen in ieder geval wel de iPhone 4S, 5S en 6S zitten. Over andere toestellen is niet bekend of zij ook last hebben van dit probleem. Door een aantal gebruikers wordt zelfs gemeld dat de accu van de iPhone leeg raakt wanneer de iPhone een nacht heeft uitgestaan. Ondanks dat er niks met het toestel is gebeurd loopt de accu toch leeg in de nacht.

Door Apple is nog niet gereageerd op het probleem en een oplossing is er daarom ook niet op dit moment. Er is al bekeken of een upgrade naar via de bèta naar 10.2 het probleem lijkt op te lossen, dit is helaas niet het geval. Ook teruggaan naar iOS 10.1 lijkt niet te helpen.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…