Home Nieuws State of the art draadloze oordoppen voor iPhone 7

State of the art draadloze oordoppen voor iPhone 7

0
0

De geruchten dat Apple geen koptelefooningang gaat gebruiken in de iPhone 7 worden steeds sterker. Afgelopen week werd door diverse media gemeld dat de iPhone geen ingang heeft voor een 3,5mm jack. Vandaag wordt gemeld dat draadloze oordoppen gebruikt kunnen worden voor de iPhone 7. De verwachte naam van de oordoppen is Airpods. De huidige generatie bedrade oordoppen worden EarPods genoemd.

Draadloze oordoppen

De nieuwe oordoppen zijn volledig draadloos, zonder een kabel tussen de twee oordoppen en ook niet naar de iPhone. Volgens 9to5mac lijken de oordoppen op de draadloze oordoppen van Motorola. De oordoppen kunnen draadloos verbinding maken met de iPhone. Hierdoor heb je nooit meer het probleem dat de kabel in de weg zit. Het is mogelijk om handsfree te bellen met de oordoppen met behulp van de ingebouwde microfoon. Met de microfoon kan de spraakassistent Siri ook bediend worden. Het opladen vindt plaats in een opbergcase waarin de oordoppen draadloos opgeladen kunnen worden.

De verwachting is dat de oordoppen niet standaard geleverd worden met de iPhone 7 maar dat er apart betaald voor moet worden. De iPhone 7 ondersteunt naar verwachting ook bedrade EarPods met een Lightning-kabel.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

iPhone 12 Pro (Max) verzekering nodig? Dit moet je weten

Apple heeft maar liefst vier nieuwe modellen geïntroduceerd. Met een Mini-variant voor de …