Home Artikelen Tevreden met je iPhone? Onderhandel over je contract

Tevreden met je iPhone? Onderhandel over je contract

0
0

Het komt geregeld voor dat iemand na een 1 of 2-jarig contract nog tevreden is met de iPhone. Het probleem is dat het abonnement doorloopt als het contract afgelopen is. De hoogte van het maandtarief blijft hetzelfde. Dit betekent dat er teveel betaald wordt. De kosten van het toestel zijn tijdens de looptijd van het abonnement al lang terugverdiend door de provider. Als het contract afgelopen is dan is het zonde om nog steeds hetzelfde te blijven betalen.

Behoud van klanten

De mobiele telefoonmarkt bestaat uit veel concurrentie waarbij providers vechten om de gebruikers. Een onderdeel hiervan is het behouden van de eigen klanten. Het is mogelijk om korting te krijgen op het abonnement als het contract afgelopen is. Vraag om een voorstel van de provider om je als klant te behouden. Laat het weten als je een betere deal kunt vinden zodat de provider je een geschikt aanbod kan doen.

Vroegtijdig het abonnement verlengen

De meeste providers bieden de mogelijkheid om vroegtijdig het abonnement te verlengen. Als je tevreden bent met je provider dan is er geen reden om te switchen naar een andere provider. Gedurende het abonnement is het mogelijk om een volgend abonnement af te sluiten waarbij een iPhone geleverd wordt. Je ontvangt het toestel direct zodat je meteen over het nieuwe toestel kunt beschikken. Vergeet echter niet dat de goedkoopste abonnementen doorgaans afgesloten worden als er veranderd wordt van provider. Als je echter geen reden ziet om te veranderen van provider om welke reden dan ook dan is dit goed om te weten.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…