Home Artikelen Verkoop je oude iPhone om de nieuwe te betalen

Verkoop je oude iPhone om de nieuwe te betalen

0
0

Een nieuwe iPhone is doorgaans niet gratis bij een normaal abonnement. Er moet in veel gevallen een bedrag bijbetaald worden. Om dit bedrag te kunnen betalen is het mogelijk om de oude iPhone te verkopen. Een oude iPhone is meestal nog veel geld waard omdat ze nog altijd gewild zijn. De iPhone kan op verschillende manieren verkocht worden.

Tweedehands websites

Op tweedehands websites worden aan de lopende band tweedehands telefoons verkocht. Voor een oude iPhone is er bijna altijd wel een koper te vinden. Voorbeelden van tweedehands websites zijn Marktplaats, Ebay en Speurders. Op deze websites is het mogelijk om de oude iPhone te koop te zetten zodat geïnteresseerden contact op kunnen nemen en onderhandelen over de prijs.

Telefoon opkopers

Als je geen zin hebt om te onderhandelen over de prijs en iemand te ontmoeten om de telefoon te overhandigen dan is het mogelijk om een telefoon opkoper te kiezen. Een telefoon opkoper doet zaken via het internet. Op de website van de opkoper kan de prijs voor de oude iPhone opgezocht worden zodat je van tevoren al weet hoeveel je ervoor krijgt. Vervolgens kun je de telefoon verkopen door deze te versturen naar de opkoper. Een opkoper heeft interesse in werkende telefoons maar ook in defecte telefoons. Na een controle volgt de bevestiging van de verkoop en wordt het geld zo snel mogelijk naar je overgemaakt per bank.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…