Home Nieuws Verkoop simlockvrije iPhone 5S in de VS

Verkoop simlockvrije iPhone 5S in de VS

0
0

Vanaf deze week verkoopt Apple ook simlockvrije iPhones in de VS voor het GSM-netwerk. Eerder was men in de VS aangewezen op T-Mobile voor een simlockvrije iPhone 5S, maar Apple heeft besloten het toestel ook te gaan verkopen. Het toestel is exact gelijk aan de eerder verkrijgbare modellen. Het enige verschil is dat men er nu geen simkaart meer bij krijgt. Een simlockvrij toestel is voordeliger en handig voor wie veel reist en gebruik wil maken van verschillende simkaarten.

Het model werkt op de GSM netwerken van T-mobile en AT&T in de VS. Wanneer het toestel wordt meegebracht naar bijvoorbeeld Europa dan kan men een simkaart gebruiken van iedere GSM-provider. Het simlockvrije toestel kost in de VS respectievelijk $649, $749 en $849 voor een opslagcapaciteit van 16GB, 32GB en 64GB. Daarbovenop komt echter nog de lokale saletax. Men moet daarbij ook rekening houden met de garantie. Binnen Europa krijgt men deze gemakkelijker op een toestel dat ook binnen Europa is gekocht, dan op een toestel dat uit de VS wordt gehaald. Dat is een risico dat men neemt wanneer men ervoor kiest vanuit de VS een goedkoper toestel mee te nemen. Men kan ervoor kiezen om AppleCar+ aan te schaffen. Apple geeft aan dat men bij problemen hiermee wereldwijd wordt geholpen. Of dat bij een toestel aangeschaft in de VS ook het geval is, is niet met zekerheid te zeggen.

Ook de simlockvrije iPhones komen in de kleuren grijs, zilver en goud. Ze zijn online verkrijgbaar en leverbaar in de Apple Store. iPhones in Nederland zijn altijd simlockvrij.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…