Home Artikelen Waarom een iPhone kopen? 5 Redenen

Waarom een iPhone kopen? 5 Redenen

0
24

De iPhone is niet voor niets één van de best verkochte smartphones ter wereld. Het is een smartphone met enorm veel mogelijkheden. De technologie van de iPhone loopt in veel gevallen voor op de concurrentie. Zo zijn er ieder jaar nieuwe features die niet op andere smartphones te vinden zijn.

Veiligheid

Een iPhone is één van de veiligste smartphones. Doordat Apple iedere app controleert die in de App Store beschikbaar is wordt het risico op virussen sterk verkleind. De iPhone beschikt hiernaast over een “Zoek mijn iPhone” app die je verteld waar de iPhone zich bevindt. De locatie van de iPhone is accuraat te bepalen als de iPhone gestolen of verloren is. Het is zelfs mogelijk om vervolgens de iPhone volledig te wissen.

App store

De Apple App Store is de beste app store die er is. Er zijn meer dan een miljoen apps verkrijgbaar in de App Store. De controle op de apps is wat de app store beter maakt dan die van concurrenten. Apple controleert elke app die toegelaten wordt tot de app store.

iOS

Het iOS besturingssysteem van Apple wordt door iedereen als gebruiksvriendelijk ervaren. De bediening van de smartphone is eenvoudig met de apps. De apps geven nog meer mogelijkheden aan de smartphone. Met iOS is een goede integratie met andere Apple producten mogelijk zoals de iMac, iPad en iPod.

4G Ready

Internet op de iPhone is zo snel als het maar kan. De laatste vijf modellen iPhones (5,5c,5s,6,6Plus) zijn allen geschikt voor 4G. Dit is het nieuwste mobiele netwerk. Niet alle smartphones kunnen gebruik maken van dit netwerk maar de iPhone wel.

Retina display

De iPhones van Apple hebben allen een Retina display. Deze naam heeft het display van Apple gekregen omdat de pixels niet zichtbaar zijn met het blote oog. De iPhone 6 Plus heeft 401 pixels per inch. De 5c, 5s en 6 hebben 326 pixels per inch. Het display wordt gezien als één van de betere touchscreens onder smartphones. Het is helder, scherp en alles wordt nauwkeurig weergegeven.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…