Home Artikelen Wanneer een iPhone kopen?

Wanneer een iPhone kopen?

0
24

Tegenwoordig is het kopen van een smartphone niet meer zo simpel. Bijna iedere week komt een nieuw toestel uit waardoor de markt steeds verder uitgebreid wordt. Het is dan moeilijk om het moment te bepalen wanneer het tijd is om een nieuwe smartphone te kopen. Als je weet dat je een iPhone wilt hebben dan is de keuze makkelijker. Welke model heeft je interesse? Hoelang is het model al uit dat je wilt hebben? Is er een nieuw model op komst? Deze vragen zijn van belang om te bepalen of het tijd is voor een nieuwe iPhone.

Ouder model of nieuw?

Het patroon van nieuwe iPhone is de afgelopen iedere keer hetzelfde geweest. De release date van het nieuwe model (of modellen) is elke keer in september geweest. Als je een iPhone wilt kopen dan is het verstandig om erop te letten wanneer het nieuwe model ongeveer verwacht wordt. Het kan lonen om enkele maanden te wachten om het toestel te kopen tot een nieuw model gepresenteerd is. De prijzen van oudere modellen worden op dat moment goedkoper.

Nieuwste iPhone model

Als je het nieuwste model wilt hebben van de iPhone dan kun je wachten tot dit model uitkomt. Het wordt aangeraden om het nieuwe model binnen 6 maanden na de introductie te kopen en anders te wachten op het volgende model. Als je een iPhone koopt vlak voordat een nieuw model uitkomt dan kan de waarde snel dalen. Door de iPhone direct te kopen nadat het uitgebracht is ben je er zeker van dat je zo lang mogelijk de waarde behoudt.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…