Home Artikelen Weergavezoom op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Weergavezoom op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus

0
0

Met Weergavezoom bepaal je hoe de iPhone eruit ziet. Met de standaard modus past het meest op het scherm van de iPhone. Met de Ingezoomd modus wordt alles groter zoals de tekst en app iconen.

Weergavezoom instellen

Er zijn twee opties waar je uit kunt kiezen: standaard en ingezoomd. De instelling bepaalt de resolutie die gebruikt wordt op de iPhone. De Weergavezoom kan aangepast worden door te gaan naar Instellingen > Beeldscherm en helderheid > Weergavezoom. Met de standaard modus past er meer op het scherm doordat alles kleiner is. Bij de Ingezoomde instelling wordt alles groter weergegeven.

Standaard modus

In de standaard modus gebruikt de iPhone 6 Plus een resolutie van 2208 x 1242 pixels. Met de 3x Retina resolutie komt dit neer op 736 × 414 pixels. De iPhone 6 gebruikt een resolutie van 1334 × 750 pixels. Dit komt neer op 667 × 375 met de Retina resolutie.

Ingezoomd modus

De ingezoomd modus van de iPhone 6 Plus zorgt ervoor dat de resolutie lijkt op dat van de iPhone 6. De resolutie van iPhone 6 in de ingezoomd modus lijkt op dat van de iPhone 5S. In plaats van dat er meer inhoud zichtbaar is wordt de inhoud groter. De tekst wordt groter, app iconen, labels maar ook andere elementen van de user interface wordt groter met de ingezoomd modus.

Op de volgende afbeelding is het verschil te zien tussen de standaard en ingezoomd Weergavezoom:

displayzoomiphone

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…