Home Artikelen Welke providers hebben iPhone abonnementen?

Welke providers hebben iPhone abonnementen?

0
2

T-Mobile

tmobilelargeBij T-Mobile is het mogelijk om een iPhone aan te schaffen in combinatie met een abonnement. Dit kan in de T-Mobile winkel of in de T-Mobile webshop. Daarnaast zijn er nog diverse webwinkels die een iPhone met T-Mobile abonnement verkopen zoals Typhone. T-Mobile biedt de iPhone 4S, de iPhone 5C en 5S aan. T-Mobile biedt goedkope iPhone abonnementen maar hoe goedkoper het abonnement hoe meer je bijbetaalt voor de iPhone.

Als je al in het bezit bent van een iPhone is het ook mogelijk om daarbij een T-Mobile sim only abonnement aan te schaffen. T-Mobile biedt een 4G netwerk aan voor alle klanten. Dit netwerk is alleen geschikt voor iPhone nieuwer dan de iPhone 5, 5S en 5C. De snelheid van het netwerk varieert van 30 tot 50 Mbps. Voor de oudere modellen biedt T-Mobile het 3G netwerk aan. De iPhone abonnementen die T-Mobile verkoopt kan de klant zelf samenstellen. De abonnementen zijn beschikbaar vanaf €10 euro per maand. Bij het abonnement kan men kiezen uit het aantal internet MB’s van 0 tot 5GB, vervolgens voor het aantal belminuten van 0 tot een onbeperkt aantal minuten.

Vodafone

Vodafone biedt iPhone abonnementen met fikse kortingen aan. Op dit moment is het mogelijk om een iPhone abonnement bij Vodafone af te sluiten. Modellen vanaf de iPhone 5s en 5c zijn beiden geschikt voor het 4G netwerk van Vodafone. De iPhone 4s is alleen geschikt voor het 3G netwerk. Een Vodafone iPhone abonnement kan via de webshop van Vodafone worden besteld of in één van de vele Vodafone winkels. Ook is het mogelijk om bij Vodafone een sim only abonnement af te sluiten indien je al een losse iPhone in je bezit hebt.

Bij Vodafone heeft de klant keuze uit diverse iPhone abonnementen. De RED-abonnementen van Vodafone zijn bedoeld voor smartphone gebruikers. Deze abonnementen bieden toegang tot het Vodafone 4G netwerk. Er kan bij een iPhone Vodafone abonnement worden gekozen uit databundels van 1GB, 2GB of 6GB. Er zijn ook Bel+SMS+Web abonnementen mogelijk met een vrij kleine databundel. Een Vodafone iPhone abonnement is verkrijgbaar in een één of tweejarig abonnement en vanaf €35 per maand.

Hollandsnieuwe

hollandnieuwelargeTelecomprovider Hollandsnieuwe is een dochter van Vodafone en combineert kenmerken van een abonnement met prepaid. De gebruiker betaalt lagere tarieven dan bij prepaid maar heeft wel de controle van prepaid. Hollandsnieuwe biedt sim only abonnementen maar ook toestel abonnementen. Je betaalt voor een iPhone bij Hollandsnieuwe een vast laag bedrag per maand en het toestel is direct van jou. Aan het einde van het contract hoef je niet meer voor de iPhone te betalen, het maandbedrag wordt dan ook vanzelf lager.

Bij Hollandsnieuwe is er de mogelijkheid om te kiezen voor een sim only abonnement. Kies het aantal belminuten, data en sms’jes per maand en betaal een vast bedrag voor de iPhone. De kosten van het abonnement per maand zijn afhankelijk van het aantal belminuten, data en sms’jes dat men kiest. Bij een abonnement betaalt men niet een vast bedrag maar betaalt men maandelijks voor de iPhone.

Tele2

tele2largeTele2 verkoopt geen losse iPhones maar alleen iPhones in combinatie met een abonnement. Een iPhone met een Tele2 abonnement kopen kan via de webwinkels Belsimpel, Gsmweb of Typhone. Tele2 biedt regelmatig leuke iPhone kortingsacties. Door deze scherpe acties is Tele2 dan ook in korte tijd snel populair geworden. Tele2 heeft echter nog geen 4G netwerk en het toekomstige 4G netwerk van Tele2 is geschikt voor iPhone modellen vanaf de iPhone 5S en iPhone 5C maar niet voor de iPhone 5. Voor wie een losse iPhone in zijn bezit heeft is een Tele2 sim only abonnement ook mogelijk.

Tele2 biedt de consument Smartmix abonnementen waarbij het abonnement voor de iPhone flexibel kan worden samengesteld. Men kan kiezen uit 100 tot 700 belminuten en uit een internetbundel van 0 tot 2500 MB. Voor iPhone gebruikers wordt aangeraden een bundel van minimaal 500MB af te sluiten zodat het datalimiet niet wordt overschreden. Tele2 biedt de eerste maanden korting op de internetbundel. Men kan bij een Tele2 iPhone abonnement kiezen uit een abonnement van 1 jaar, 2 jaar of een maandelijks opzegbaar abonnement.

KPN

kpnlargeKPN staat bekend als het meest snelle en betrouwbare netwerk en is zeer populair voor het afsluiten van een zakelijk abonnement. KPN biedt ook diverse iPhone abonnementen aan. Men kan hier terecht voor de nieuwste iPhones. De iPhones zijn allen verkrijgbaar in combinatie met een KPN abonnement. Wie al beschikt over een iPhone of een los toestel aanschaft kan ook bij KPN terecht voor een sim only abonnement voor de iPhone. De KPN iPhone abonnementen kunnen in de KPN winkel worden besteld of online via de site van KPN. Het 4G KPN netwerk is geschikt voor modellen vanaf de iPhone 5S en 5C. De iPhone 4S werkt niet met het 4G netwerk.

Bij KPN kan worden gekozen uit diverse iPhone abonnementen zoals de basis, instap, standaard of premium abonnementen. De instap, standaard en premium abonnementen beschikken allen over onbeperkt bellen en sms’en, het verschil zit hem in het aantal data. Het instap abonnement beschikt over 500 MB, het standaard abonnement over 2000 MB en het premium abonnement over 4000 MB. Een KPN iPhone abonnement wordt sowieso aangeraden met 500MB. Maakt men veel gebruik van internet kies dan voor 2000MB. 4000MB wordt aangeraden voor gebruikers die veel video’s of tv via de KPN iPhone kijken.

Telfort

telfortlargeTelfort is één van de vele providers die iPhone abonnementen aanbiedt. Deze abonnementen maken gebruik van het KPN-netwerk. Wanneer je voor een Telfort iPhone abonnement kiest maak profiteer je van de kwaliteit van KPN en een goedkoper abonnement. Via de Telfort webshop kan een iPhone met een Telfort abonnement worden besteld. Ook op andere websites kan je terecht voor een iPhone van Telfort.

De nieuwste iPhones worden door Telfort aangeboden. Kies je voor een iPhone bij Telfort met een abonnement dan betaal je gedurende de abonnementsperiode een vast bedrag voor het toestel. Ook is het mogelijk om het toestel te kopen door een eenmalig bedrag te betalen, de abonnementskosten vallen dan lager uit. Er is bij Telfort keuze uit verschillende bundels bij een iPhone abonnement. Er is keuze uit 150 tot 400 belminuten en 500 tot 2500 MB dataverkeer.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…